Ja zauważyłem jeden bez bardziej wnikliwej analizy: taki Mateusz Domański ma jeden start w jednym meczu, ale w pozostałych polach już same zera. Tak jakby ruszył i wyjechał za tor lub znikł. Dotyczy to tabeli nr 1 i powtarza w innych.
_________________ ... I ślubuję, że nigdy nie zawiodę zaufania
jakim Brać Górnicza darzy Służbę Ratowniczą.
No ale moment... nie od razu Rzym zbudowano
Myślę, że jest zdecydowanie lepiej niż poprzednio - jest porządek, ład i skład.
Natomiast jeśli chodzi o błędy - jestem jak najbardzie za tym, żeby je "wytykać". Dlaczego? Sama wiem, że jak się nad czymś pracuje dłuuuuuuuuuuuugo, zwłaszcza jak to jest długi tekst, statystyki, to pewnych byków się nie po prostu już nie widzi, a o pomyłkę jest bardzo łatwo. I pewnie nie jest to ze strony tworzących stronę celowe wprowadzenie czytelnika w błąd
_________________ Kiedy wygram w totka:
Róż!!! Majtkowy różowy ROW!!! I buźka Joli Rutowicz na plastronie!!!
Justyna
Kuczer mi chodziło w domyśle o brak linka na podstronę bo po " / " sobie możesz wpisać gołe_chłopy_w_ubraniach nawet
Monika spoko, pomału ale sztyjc do przodu
Wiem o co chodziło, ale akurat dziś potrzebowałem stronę z wykazem naszych sponsorów i mi to wpadło w ręce, więc chciałem cię uspokoić, że ta strona nie przepadła
a ja mam takie kilka malych ale
1) zdjecie w tle jak sie ma za szeroki pulpit (za duza pozioma rozdzialka na monitorze/monitorach, ,np ja mam 1680px) to tak niefajnie sie skleja .... z prawa lub lewa strona tego samego zdjecia jako sasiada sklejki...
2)Linki akredytacyjne dla mediow tez sa w takim miejscu ze pozal sie boze...
Zdedcydowanie lepiej wrzucic w menu...
3)Po kliknieciu w galerie, ktorej silnik jest beznadziejny i juz lepiej bylo uzyc zwyklego html z lightboxem, po zablokowaniu flasha pojawia sie cos takiego "Życie klubu w obiektywie" co dziwne zaczyna sie to na bialmy tle jakby drugiej kolumny, ,przy czym pierwsza jest zielono czarnym gradientem wypelniona z tla...
4) fajnie by bylo jakby byl pelny terminarz wydarzen zuzlowych na rybnickim owalu (terminarze pelne tez by nie zaszkodzily jak to bywalo kilka lat wczesniej).
5) czy baner we flaszu jest niezbedny? czy raczej sztuka dla sztuki? o ile jeszcze jestem w stanie zrozumiec ten po prawej w srodku strony z inauguracja sezonu (choc jak ktos ma flashblocka to am nie zagladnie wiec tu takze powinno byc html'owo) to tego glownego nie za bardzo...
6) jak juz sa te "rekiny z logo przy "reklamie", "galerii 2010" czy "rekinach w lidze" to mozna sie bylo pozbyc tych literek zoltych "RK"
7) sadzac po stronie "kontakt" to bedzie to idealne miejsce dla spamerow wszelakich i harwesterow danych mailowych... a wydawaloby sie ze norma sa w dzisiejszych czasch formularze kontaktowe... ale to raczej uwaga do firmy projektujacej strone...
Na koniec jeszcze pytanie czy zastanawiano sie nad wersja angielskojezyczna? Byla kiedys taka dostepna...
Generalnie jest lepiej niz bylo... a wiec powoli podazamy w dobrym kierunku.
Ostatnio zmieniony przez Steel Wto 09 Mar, 2010 23:37, w całości zmieniany 2 razy
galeria jest źle zrobiona, bo mi też zdjęcia nachodzą na logo strony, szczególnie te pionowe. Tylko, że nie chowają sie za logiem, a widać je całe. Z pewnością rzecz do poprawki...
Ostatnio zmieniony przez Bartek Pią 12 Mar, 2010 22:54, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Pią 12 Mar, 2010 22:57
Mi na Intrenet Explorer i Operze galeria chodzi bez zarzutu ! Nic nie ucina - idealnie ! Żadne foto z 30 sztuk zamieszczonych nie nachodzi mi na logo. Wszystko na swoim miejscu.
Kłaniam
Ostatnio zmieniony przez Arkadio1234 Pią 12 Mar, 2010 23:02, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Pią 12 Mar, 2010 23:05
Ja mam podobny problem, jak Mietek.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć
przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ostatnio zmieniony przez Rekinica Pią 12 Mar, 2010 23:06, w całości zmieniany 1 raz