ROW Rybnik
Forum kibiców rybnickiego żużla

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Uwagi i propozycje na temat strony klubowej
Autor Wiadomość
ero 
Junior

Wysłany: Wto 09 Mar, 2010 21:14   

Ja zauważyłem jeden bez bardziej wnikliwej analizy: taki Mateusz Domański ma jeden start w jednym meczu, ale w pozostałych polach już same zera. Tak jakby ruszył i wyjechał za tor lub znikł. Dotyczy to tabeli nr 1 i powtarza w innych.

Juju 
Senior

Wysłany: Wto 09 Mar, 2010 21:26   

No ale moment... nie od razu Rzym zbudowano ;)
Myślę, że jest zdecydowanie lepiej niż poprzednio - jest porządek, ład i skład.
Natomiast jeśli chodzi o błędy - jestem jak najbardzie za tym, żeby je "wytykać". Dlaczego? Sama wiem, że jak się nad czymś pracuje dłuuuuuuuuuuuugo, zwłaszcza jak to jest długi tekst, statystyki, to pewnych byków się nie po prostu już nie widzi, a o pomyłkę jest bardzo łatwo. I pewnie nie jest to ze strony tworzących stronę celowe wprowadzenie czytelnika w błąd ;)

alvares 
Senior

Wysłany: Wto 09 Mar, 2010 21:29   

Mnie jedna rzecz intryguje: gdzie jest zakładka sponsorzy :?: Tezę o ich braku należy odrzucić więc mam nadzieję, że sprawa się wyjaśni.

Kuczer 
Moderator

Wysłany: Wto 09 Mar, 2010 21:32   

http://www.rkm.rybnik.pl/...hp?id=sponsorzy

Tu ;D

www.NiceSport.pl

Monika 
Szkółkowicz

Wysłany: Wto 09 Mar, 2010 21:34   

Strona jest w tej chwili poprawiana i dopracowywana, więc proszę o cierpliwość ;-)

alvares 
Senior

Wysłany: Wto 09 Mar, 2010 21:38   

Kuczer mi chodziło w domyśle o brak linka na podstronę bo po " / " sobie możesz wpisać gołe_chłopy_w_ubraniach nawet :-P
Monika spoko, pomału ale sztyjc do przodu

Kuczer 
Moderator

Wysłany: Wto 09 Mar, 2010 21:40   

Wiem o co chodziło, ale akurat dziś potrzebowałem stronę z wykazem naszych sponsorów i mi to wpadło w ręce, więc chciałem cię uspokoić, że ta strona nie przepadła ;)

www.NiceSport.pl

Steel 
Senior

Wysłany: Wto 09 Mar, 2010 23:35   

a ja mam takie kilka malych ale
1) zdjecie w tle jak sie ma za szeroki pulpit (za duza pozioma rozdzialka na monitorze/monitorach, ,np ja mam 1680px) to tak niefajnie sie skleja .... z prawa lub lewa strona tego samego zdjecia jako sasiada sklejki...

2)Linki akredytacyjne dla mediow tez sa w takim miejscu ze pozal sie boze...
Zdedcydowanie lepiej wrzucic w menu...

3)Po kliknieciu w galerie, ktorej silnik jest beznadziejny i juz lepiej bylo uzyc zwyklego html z lightboxem, po zablokowaniu flasha pojawia sie cos takiego "Życie klubu w obiektywie" co dziwne zaczyna sie to na bialmy tle jakby drugiej kolumny, ,przy czym pierwsza jest zielono czarnym gradientem wypelniona z tla...

4) fajnie by bylo jakby byl pelny terminarz wydarzen zuzlowych na rybnickim owalu (terminarze pelne tez by nie zaszkodzily jak to bywalo kilka lat wczesniej).

5) czy baner we flaszu jest niezbedny? czy raczej sztuka dla sztuki? o ile jeszcze jestem w stanie zrozumiec ten po prawej w srodku strony z inauguracja sezonu (choc jak ktos ma flashblocka to am nie zagladnie wiec tu takze powinno byc html'owo) to tego glownego nie za bardzo...

6) jak juz sa te "rekiny z logo przy "reklamie", "galerii 2010" czy "rekinach w lidze" to mozna sie bylo pozbyc tych literek zoltych "RK"

7) sadzac po stronie "kontakt" to bedzie to idealne miejsce dla spamerow wszelakich i harwesterow danych mailowych... a wydawaloby sie ze norma sa w dzisiejszych czasch formularze kontaktowe... ale to raczej uwaga do firmy projektujacej strone...

Na koniec jeszcze pytanie czy zastanawiano sie nad wersja angielskojezyczna? Byla kiedys taka dostepna... :)

Generalnie jest lepiej niz bylo... a wiec powoli podazamy w dobrym kierunku.
Ostatnio zmieniony przez Steel Wto 09 Mar, 2010 23:37, w całości zmieniany 2 razy  

Kubik 
Szkółkowicz

Wysłany: Sro 10 Mar, 2010 02:10   

Proponuje dorzucić w zakładce skład linki do stron poszczególnych zawodników. Jak ktoś będzie potrzebował to znajdzie to w jednym miejscu.

Mietek 
Obcokrajowiec

Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: Pią 12 Mar, 2010 22:29   

ja mam pytanie?
czy wypada na stronę klubową dawać fotki gdzie połowę głowy żużlowca jest ucięte?
http://www.rkm.rybnik.pl/...eria_test&nr=52

chodzi o fotkę Toninho oraz parę innych
Ostatnio zmieniony przez Mietek Pią 12 Mar, 2010 22:31, w całości zmieniany 2 razy  

igła 
Grand Prix Rider

Wysłany: Pią 12 Mar, 2010 22:35   

gdzie tam masz fotki bez głów? Wszystko całe. Komputer se napraw :D

Mietek 
Obcokrajowiec

Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: Pią 12 Mar, 2010 22:40   

komputer sprawny jak nigdy jest :mrgreen:
chodzi o fotki:
2,3,10,11,14,18,24,25,26 ...

Bartek 
Senior

Wysłany: Pią 12 Mar, 2010 22:54   

galeria jest źle zrobiona, bo mi też zdjęcia nachodzą na logo strony, szczególnie te pionowe. Tylko, że nie chowają sie za logiem, a widać je całe. Z pewnością rzecz do poprawki...
Ostatnio zmieniony przez Bartek Pią 12 Mar, 2010 22:54, w całości zmieniany 1 raz  

Arkadio1234 
Junior
Fotopstryk Rekinów

Wysłany: Pią 12 Mar, 2010 22:57   

Mi na Intrenet Explorer i Operze galeria chodzi bez zarzutu ! Nic nie ucina - idealnie ! Żadne foto z 30 sztuk zamieszczonych nie nachodzi mi na logo. Wszystko na swoim miejscu.

Kłaniam
Ostatnio zmieniony przez Arkadio1234 Pią 12 Mar, 2010 23:02, w całości zmieniany 1 raz  

Rekinica 
Moderator
Pani Moderator

Wysłany: Pią 12 Mar, 2010 23:05   

Ja mam podobny problem, jak Mietek.

Ostatnio zmieniony przez Rekinica Pią 12 Mar, 2010 23:06, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu