Chcąc zobaczyć najbliższe mecze drużyny z Rybnika kliknąłem na zakładkę "Liga". Okazuje się, że oprócz tego, że nie znalazłem tam wspomnianych informacji, to do tego okazało się że ta podstrona umarła w XI kolejce spotkań.
Pozdro
_________________ ... I ślubuję, że nigdy nie zawiodę zaufania
jakim Brać Górnicza darzy Służbę Ratowniczą.
Kiedy zostaną uzupełnione zakładki? Co jakiś czas np. sprawdzam zakładkę kibice i ciągle zakładka jest w budowie, dlaczego nie uzupełnicie wyników w zakładce liga? i dlaczego są statystyki tylko z sezon 2009?
_________________ MAM TAK SAMO JAK TY, MIASTO MOJE A W NIM...
Tak szczerze, to na 100% amatorzy. Banda leni co wzięła się za stronkę. Nie to że tyle miesięcy ją robili to i tak jest kicz. Ciekawe tylko ile kasy za to zgarnęli.
Nie rozumiem tylko dlaczego nie dano tego zrobić profesjonalistą. Pewnie oszczędności.
Pochwalić można jedynie fotografów, bo widać że dla Nich to pasja.
Więc Peter napisz do mnie na maila w czym możesz pomóc, bo krytykować potrafi każdy, ale pomóc niestety nikt I jeśli chodzi o osoby pracujące przy stronie z całym szacunkiem nie nazywaj ich amatorami
Monika a jak nazwiesz taką pracę? Tyle miesięcy stronę robić. I to jest tylko szkielet.
Jak chcesz i wyrażasz taką zgodę możemy pogadać na skype lub gdzieś na mieście. Tylko taki ze mną jest kontakt.
W ostatnich latach strona RKM nie prezentowała jakiegokolwiek poziomu informacyjnego, ale była zdecydowana cisza, ponieważ nie było czego krytykować. W tej chwili pojawia się wszystko. Co zrobiliśmy źle? Dwa razy zostały pominięte wyniki EL. Zakładki to są zakładki. Wiele osób co przy tym pracuje ma również swoją pracę, dzieci czy rodzinę, więc ja nie mam prawa a nawet czelności dzwonić do takich ludzi i prosić ich. Oni wiedzą co mają zrobić i zapewne to zrobią. Równie dobrze ty Peter lub ktokolwiek inny kto połowę niedzieli spędza na forum może zrobić statystyki, czy jakieś fajne piosenki do zakładki śpiewnik itp.
A jeśli chodzi o wymianę poglądów jasne nie ma problemu Skype mam
I jeśli chodzi o osoby pracujące przy stronie z całym szacunkiem nie nazywaj ich amatorami
A w czym objawia się ich profesjonalizm i zawodostwo?
Monika napisał/a:
Więc Peter napisz do mnie na maila w czym możesz pomóc, bo krytykować potrafi każdy, ale pomóc niestety nikt
Taktyka Dariusza M. ... "Broń Boże nie krytykuj i przyjdź i zrób lepiej".
W dalszym ciągu nie rozumiesz, że "nam" może się zwyczajnie nie chcieć?... A skoro Ty i Spółka zabraliście się za to, to znaczy, że Wam się chce, albo przynajmniej kiedyś się chciało...... A jeśli to robicie, to róbcie dobrze a nie na odpierd*l - ot co kolega miał na myśli.
Przyprowadzanie strony do stanu poprawnego przez dobrych kilka miesięcy to nic innego jak amatorszczyzna
_________________ Kiedy wygram w totka:
Róż!!! Majtkowy różowy ROW!!! I buźka Joli Rutowicz na plastronie!!!
Justyna
Mnie obecna odslona podoba sie bardziej niz poprzednia...
inna sprawa to aktualizacje niektorych miejsc...
Cytat:
Czyli Peter ma rację - zajmują się tym amatorzy.
Nie koniecznie to amatorzy (mowie tu o autorach ostatniej odslony bo poprzedni to nimi byli na pewno)... choc wykonuja ta "prace" w wolnym czasie nie znaczy ze nie potrtafia robic tego profesjonlnie. Mysle ze zabraklo im troche bata... i odwalaja amatorszczyzne bo im sie nie chce/nie maja czasu itd...
Moze wreszcie przyjdzie czas komus zaplacic godziwe pieniadze by mu sie chcialo i by w razie czego mial kary umowne bedace batem nad glowa
jesli kwota za jeden lub dwa punkty sredniego zaawodnika na rok to wieksza kwota to hmmm tak na prawde strona powinna byc jak najlepsza i jak najlepsza wizytowka klubu... poprzednia byla totalnym dnem i przerostem formy nad trescia a poprawki wychodzily w zolwim tempie.. teraz na starcie przynajmniej stronia nie miala tylu bykow co poprzednia odslona...