Niechaj jasny ch*j strzeli wszystkich palantów w miejskim Magistracie!!!
Żeby z Elektrowni do Saneczników w Radoszowach jechać 30 km i godzinę czasu....???!!!!!!!
Juju to na poprawe stanu drog lekarstwem ma byc parada rownosci zorganizowana w magistracie?? Ale z ciebie rasistka, ze na owa prade zapraszasz tylko bialych...
Jak juz o skrotach piszemy to fajnie mozna na budowlanych skrecic w stacje lpg przejechac obok intercarsu i wyjezdzamy na zebrzydowicka
Witam,
Na początku chciałbym pogratulować magistratowi, że zgodnie z umową ul. Zebrzydowicka jest otwarta w terminie, miało być do końca lipca i dziś została otwarta, zostały drobne prace ziemne, dokończenie malowania oznakowania poziomego, wiadomo deszcz, itd. ważne, ze przez rondo można przejeżdżać, ale do prącia pana na ulicy Budowlanych firma RSK zaczęła robić dziury pffu remont nawierzchni, nie wiem na jakiej zasadzie wybierali gdzie frezować asfalt, ale nie jestem fachowcem. Dziś droga od ronda na Zebrzydowickiej do skrzyżowania z Orzepowicką i Floriańską wygląda jak ser szwajcarski, na początku nie było żadnego oznakowania (maja szczęście jak wpadłem jadać wieczorem do takiej dziury, ze nie pokrzywiłem felg...). Kolejny raz widać brak organizacji, nie można tego było zrobić jakieś 2, 3 tygodnie temu???
Może nie ponieważ firma RSK była zaangażowana w remont/ inwestycje życia na ulicy Świerklańskiej i nie chodzi mi o odcinek co ponad 6 był zamknięty, lecz ten przy samym dojeździe na wysypisko śmieci (za skrętem na Chwałowice jadać Świerklańską)...
RSK remontują drogi? (nie mylić z łataniem dziur), od kiedy to?
Taa, tak jak pisałem wcześniej przejedz sie na ul. Świerklańską za skrętem na Chwałowice, tam jest ich dzieło życia (jak na razie), tam nie było asfaltu, były tylko dziury, na to nakleili asfalt, w ogóle co będę się rozpisywał niech każdy przejedzie się tym odcinkiem i sam oceni...
A mnie ogolnie wkurwi.. nasze rybcnickie drogi Gdzie nie jechac tam trzeba omijac... Wspolczuje tym co nie jezdza po naszych drogach...
Jadac od mojej matki az sie zdziwilem ze nie musze ominac dziury....No tak, ta pierwsza zalatali a potem jeszcze sa 3 i trzeba wybrac "najmniejsze" zlo....
Kazdy rybniczanin chyba wie jak jechac kolo orlenu przy UP, jak bylo tak jest....
Dziury dziury dziury i te nasze studzienki Parodia !!
Ja poki co mam mniejsze koszty, ale pozdrawiam uzytkownikow VW/AUDi ktorzy maja aluminiowe zawieszenie...BMW itd
_________________ ...Bądź co bądź sobą niech Twoja osoba będzie ozdobą.....
Nie bede sie klocil, ale faktycznie obie inwestycje drogowe sa wykonane w podobnym stylu, na Budowlanych dalej wyrwy, sa juz na szczescie znaki ostrzegajace o niebezpieczenstwie.