utrzymanie sie w I lidze to moze byc szansa na nieco latwiejszy awans do E ligi w przyszlym sezonie bo nikt nie spada a dwie druzyny awansuja...
Tyle ze znajac zycie wszyscy przyszly rok poleca na kredytach zeby tylko dostac sie do Eligi przyszly sezon bedzie sezonem cudow... mowie wam
Mnie również wydaje się, że Jamroży nie podpisze kontraktu na następny sezon. Chciałbym się mylić, ale przez te zaległości finansowe to i Nermark i Kylmaekorpi, też sobie dadzą spokój z Rybnikiem. Pewny również nie byłbym za Klindta, czy w obecnej sytuacji byłby skłonny jeździć tutaj dłużej. Niestety to ich praca i muszą zarabiać.
Ostatnio zmieniony przez Peter Pią 30 Lip, 2010 10:07, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Pią 30 Lip, 2010 15:56
Sam w to wątpie, ale może tak będzie, że te wybory przyjdą nam z pomocą.
Chodzi mi o sytuację, w której pan Fudali wyłoży kasę na klub, żeby się tym pochwalić w kampanii wyborczej
Nie jestem z Rybnika, więc nie znam zbytnio pana Fudalego, dlatego nie jedźcie po mnie za bardzo